Harry
Harry van Tylingen
Harry van Tylingen
Zijn eerste herinnering is dat hij voor het raam zat in zijn kinderstoel en moest kiezen of hij naar Vera Lyn zou luisteren die op de radio zong of naar het draaiorgel dat door de straat kwam.
Zong als koorknaap bij het koor paus Pius de 10e en speelde trompet bij de plaatselijke fanfare.
Op de middelbare school had het Hyppiedom zijn grote aandacht en richtte hij zijn eerste band op die met een volkswagenbusje door het land reisde om rock & roll en blues te spelen.
Hij schreef veelal de nummers voor deze bands en schreef ook samen met Marcel Cuypers de Nederlandstalige Klezmeropera 'De Raaf'.
Speelde sindsdien bijna onafgebroken in bands als zanger en als trompettist totdat hij het vele toeren een beetje zat werd en besloot om een winkel te beginnen in landkaarten, reisgidsen en reisverhalen.
Deze reisboekhandel die 'Stanley & Livingstone' heet werd een groot succes en mag zich inmiddels een van de beste reisboekhandels van Nederland noemen.
Hoewel zijn trompet nog steeds aan de wilgen hangt te bungelen, kon hij het toch niet over zijn hart verkrijgen om ook de samenwerking met Dick op te zeggen.
Sterker nog zijn gehele muzikale aandacht richt hij nu op wat hij het allerliefste doet.
Het zingen van Jazz en Soul en het samen met zijn broer werken aan hartverwarmende nummers.
Tom, Dick & Harry