Mrs Jones
Mrs Jones
Error text
2. Groovin
 1. Me and Mrs Jones
  (K. Gamble & L. Huff & C.G. Gilbret)
 2. Groovin
  (T. Cavaliere & E. Brigattie)
 3. The more I see you
  (Waren & Gordon)
 4. Yeah Yeah
  (Grant, Patrick & Hendriks)
 5. He'll have to go
  (J & A Allison)
 6. Heard it through the Grapevine
 7. Fool that I am
  (Hunt)
 8. My Girl
  (William Robinson)
 9. How sweet it is to be loved by you
  (B. Holland, l. Dozier & E. Holland jr.)
 10. 24 hours of the day
order one
De passie voor de muziek van Julie London, Marvin Gaye, en de Supremes was zo diep geworteld dat Harry en Dick besloten om hun favoriete nummers samen te gaan spelen.
Ze begonnen zo hun zoektocht naar de perfecte balans tussen de oorspronkelijk rijkgeorkestreerde versies en wat zij ermee wilden vertellen met gebruik making van alleen een stem en een gitaar.
Na veel zoeken en na zo'n 50 optredens waren Tom, Dick & Harry en klaar voor: het opnemen van hun eerste cd. 'Mrs jones'.
De opnames werden bij Dick thuis gemaakt en ademen exact de intieme sfeer die de broers willen meegeven aan hun uitvoeringen.
Na het uitbrengen van de cd volgden lovende recenties in kranten tijdschriften en Jazzbladen. 'Mrs Jones' werd veel op de radio gedraaid en RTL5 TV weidde een vrijdagavond special aan Tom Dick & Harry en het slot Teylingen.
Hierop volgde de interesse van de platenmaatschappij VIA RECORDS en er volgde al snel een contract. Helaas raakte Via records direct daarop !!!! in de finaciƫle problemen en ging failliet zodat de gebroeders van het aanzienlijke aantal verkochte cd's GEEN CENT hebben gezien en zodoende de verwezelijking van hun droom nog even uit moeten stellen.
Wel kregen ze na verloop van tijd de overgebleven cd's terug die nu dus weer te koop zijn via deze site, bij optredens en bij Plato Schoolstraat 22 Den Haag.
Tom, Dick & Harry