Secret songbook
Secret songbook
Secret songbook
Na het uitbrengen van de cd 'Mrs Jones' werd het tijd voor een nieuw project.
Tom, Dick & Harry zouden hun veilige haven van de covers verlaten en koers zetten naar het schrijven van eigen nummers. Beide broers hadden wel voor verschillende bands nummers geschreven maar wisten uit ervaring dat alleen de beste nummers geschikt zijn om als duo uit te werken.
Ze stelden zich het doel om 9 EVERGREENS te schrijven die overeind zouden blijven in een duo bezetting. Na een jaar van schrijven, proberen, weggooien en opnieuw beginnen hebben ze dit ambitieuze doel bereikt. Het zijn krachtige nummers geworden die meer dan ooit de muzikale roots van de broers blootleggen. Dit blijkt uit de staalkaart aan stijlen die de revue passeren bij het beluisteren van 'Secret Songbook'.
Toch is de onmiskenbare doorzichtige sound van Tom, Dick & Harry bewaard gebleven. Ook deze cd is weer volgens het vertrouwde recept opgenomen in de huiskamer van Dick.
Na de ontluisterende ervaring met hun platenmaatschappij hebben de gebroeders van Teylingen besloten om deze cd geheel in eigen beheer uit te geven.
De cd is alleen te koop via deze site en bij Plato Schoolstraat 22 in Den Haag.
Tom, Dick & Harry